Pierre Paulin swivel chairs covered in a Maharam fabric surround

Pierre Paulin swivel chairs covered in a Maharam fabric surround

Apartments For Rent in West Palm Beach FL | Zillow

Pierre Paulin swivel chairs covered in a Maharam fabric surround a Maria Pergay table in the dining area; the flooring is Gascogne gray limestone, the curtains are of a Holland & Sherry fabric, and the painting is by Adrian Ghenie.

Mindel gutted the 2,800-square-foot space for an entirely new layout, consisting of an open living and dining area, a kitchen and breakfast area, three bedrooms and two-and-a-half baths. Apart from considerations of space and function, the owners’ main request was that the apartment showcase their collection of works by such noted contemporary Romanian artists as Adrian Ghenie, Ciprian Muresan, and Victor Man.

The couple had lived in Romania for a time and came to appreciate the subtle but powerful work of these artists, who matured in the post-Ceausescu era.

Mindel says of his clients’ adventurous tastes: “They’re not kids, and they didn’t take the easy way out. It’s an honor to work for people who are willing to create something and find their own voice.”

In the media room, the sofa, covered in a Great Plains fabric, and the armchairs are by Jonas; the 1970s Italian cocktail table is by Gae Aulenti, the glass chair is by Jacques Adnet and René Coulon, and the concrete wall plaques are by Radu Comsa.

The one thing the architect couldn’t change was the building’s heavy black-framed windows and sliding doors. Mindel designed what he calls a “rectangular colonnade,” which was placed in front of the existing window walls — a device that helps frame the ocean views and accommodates lighting and diaphanous linen curtains.

The coastal setting inspired several of Mindel’s interior moves. He lined the 90-foot-long inside wall of the apartment — which contains the kitchen, laundry room, powder room and closets — with bleached mahogany to render the look of a “driftwood wall.”

A sliding panel can be closed to conceal the kitchen from view or kept open, offering a 52-foot-long diagonal sight line through the space. “We were always looking for light and air,” Mindel notes. สถาปนิก

ใส่ความเห็น

อีเมลของคุณจะไม่แสดงให้คนอื่นเห็น ช่องข้อมูลจำเป็นถูกทำเครื่องหมาย *