The key of course to preserving that sense of a place out of time

The key of course to preserving that sense of a place out of time

camp kent

The key, of course, to preserving that sense of a place out of time, was to get the home into winter-ready shape,

while protecting the nostalgic features. “[Its] quality as something temporal, or as something summer-camp-like mattered a lot,”

notes Lee, “We basically had to get it up to code, while retaining that summer camp feel.”

In order to achieve that, they took their cues from the original architecture. “

We drew a lot of inspiration from the original bunks,” explains Lee.

The interior is almost entirely clad in pale, knotted pine shiplap of the kind familiar to anyone who has frequented rustic corners of New England. She says,

“We used a kind of rough sawn board.

That was important to work in early on, because that was very much characteristic of the [original].”

Inside, the pale wood contrasts sharply with an arboreal green trim around the windows.

A number of these are original to the house. The clients had initially considered steel windows,

but ultimately LAMAS settled on a novel solution: they had some of the windows, as well as the two doors, made by Norwood, in Nova Scotia.

These thoroughly winterized pieces have a more industrial look,

but still pair beautifully with the older windows already in the house. ออกแบบบ้าน

ใส่ความเห็น

อีเมลของคุณจะไม่แสดงให้คนอื่นเห็น ช่องข้อมูลจำเป็นถูกทำเครื่องหมาย *